Poziv za prijavo na virtualno prodajno razstavo

Zimski salon ZDSLU 2023

Vsi formati

GALERIJA ZDSLU, LJUBLJANA

3. November 2023

Naša tradicionalna decembrska prodajna razstava bo letos le na spletnem portalu ZDSLU – www.zdslu.si. Ne spreglejte razpisa za VIRTUALNI ZIMSKI SALON ZDSLU 2023 in se prijavite na razstavo.

Razstava bo prestavljena na spletni strani ZDSLU, tako bomo omogočili vsem članom, ki se bodo prijavili, enostavnejšo obliko sodelovanja in to iz vseh likovnih zvrsti: slikarstva, grafike, risbe, kiparstva, fotografije. V prednovoletnem času želimo še bolj vzpodbuditi številne obiskovalce naših spletnih projektov in naše galerije k nakupu kvalitetnih daril za svoje sorodnike, prijatelje in poslovne partnerje. Vsak avtor lahko sodeluje največ s tremi umetninami. Eksponati so lahko poljubnih, neomejenih dimenzij.

Izpolnjene prijavnice in reprodukcije del nam pošljite najkasneje do ponedeljka, 20. 11. 2023 do 12. ure na elektronski naslov: zimskisalon@zdslu.si. Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi na omenjenem elektronskem naslovu ali na telefonski številki +386 1 433 04 64 v času, ko je Galerija ZDSLU odprta. Več informacij najdete v Razpisnem besedilu.

Veselimo se sodelovanja!